Menu
EUR
  • Gratis levering vanaf 50 €
  • Voor 12 u besteld =zelfde werkdag nog verzonden

Algemene voorwaarden

Deze pagina is het laatst aangepast op 1 juni 2020

Ondernemingsgegevens

Woonaccessoires Karla Van Ghelder

Tuinwijk 62  b 2.1

2840  Rumst

Eenmanszaak

BTW Nr. BE0510968086

Tel: +32 473.49.10.02

E-Mail: [email protected]

Algemene bepalingen

De e-commerce website van Woonaccessoires Karla Van Ghelder is een eenmanszaak waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd in de  Tuinwijk 62 b 2.1,  2850 Rumst De winkel is daarentegen gevestigd in de Blauwstraat 64,  2850  Boom. Onze Algemene Voorwaarden gelden voor elke bestelling op deze e-commerce website, geplaatst door de klant . Deze moet bij het plaatsen van zijn bestelling op onze e-commerce website de Algemeene Voorwaarden aanvaarden , waarmee de klant akkoord gaat met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten.

Prijs

Alle prijzen zijn vermeld in Euro , BTW  ( 21 % ) inbegrepen en eventuele verplichte taksen of belastingen.De opgegeven prijs is enkel van toepassing op de artikelen die woordelijk worden omschreven in de omschrijving van het product.De  bijhorende foto’s zijn decoratief en kunnen elementen bevatten dien niet inbegrepen zijn in de prijsDe verzendingskosten of administratieve kosten worden apart vermeld.

Aanbod

Bij de samenstelling van de producten op de site is het soms mogelijk dat de informatie onvolledig is of fouten bevat. Woonaccessoires Karla Van Ghelder is in geen geval aansprakelijk voor mogelijke materiële fouten of drukfouten op de website.Indien de klant specifieke vragen heeft over maten, kleuren, beschikbaarheid of leveringstermijn, verzoeken wij de klant vooraf contact op te nemen met onze klantendienst via de contactgegevens op onze website.

Betaling

Als de klant zijn / haar deze heeft gemaakt komen de artikels in het betaalmatje te staan.Wanner de klant kiest om af te rekenen wordt de klant doorgestuurd naar een beveiligde SSL omgeving waar veilig kan worden betaald met Bancontact, Visa , Mastercard

Woonaccessoires Karla Van Ghelder is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot de bestellingen waarbij de klant betrokken is.   

Levering

Van zodra wij de bevestiging van betaling hebben ontvangen zal Woonaccessoires Karla Van Ghelder de gegevens verwerken en het paketje versturen met DPD. De leveringstermijn is afhankelijk van DPD. DPD streeft ernaar de pakketten te leveren binnen 1 tot 6 werkdagen. DPD zal 1 leverpoging doen. Nadien afleiding naar de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop

Terugsturen van een zending.

De klant is verplicht dit te doen door een schriftelijke aanvraag per Mail of telefonisch contact, te vinden op onze contactgegevens. Het terugsturen van een pakket is enkel mogelijk in de originele verpakking. Het artikel mag niet gebruikt zijn en mag geen gebruiksschade vertonen.

Garantie

De bepalingen van het Burgerlijk wetboek met betrekking tot de vrijwaring voor verborgen gebreken en de wettelijke bepalingen met betrekking tot de verkopen van consumptiegoederen aan consumenten, geven wettelijke rechten aan de klant. De wettelijke garantie van 2 jaar conform artikel 1694bis  e.v.  B.W  is van toepassing op de geleverde koopwaar. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de klant. Om beroep te doen op de garantie moet de klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Bij vaststelling van een gebrek of schade dient de klant dit binnen een termijn van 14 dagen, te melden aan Woonaccessoires Karla Van Ghelder. Dit per mail of een aangetekende brief. De Commerciële en/of wettelijke garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, slecht onderhoud, hardhandig gebruik of elk ander abnormaal gebruik.

Herroepingsrecht

Volgens de Europese wetgeving is er de mogelijkheid om uw herroeping aan te kondigen via een herroepingsformulier welke u op onze site kan raadplegen en gebruiken. Indien de aankoop betrekking heeft op gepersonaliseerde producten kan de klant geen gebruik maken van het herroepingsrecht. De klant heeft het recht om binnen een termijn 14 kalenderdagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de klant het pakket met goederen fysiek heeft ontvangen. Wanneer u de overeenkomst herroept met uw herroepingsformulier ontvangt u uw aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) binnen de 14  kalenderdagen dagen van ons terug. U dient uw bestelling terug te sturen voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Met uw retourbewijs dien u dan aan te tonen dat u de bestelling heeft teruggestuurd.Indien de terug gestuurde goederen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen kan Woonaccessoires Karla Van Ghelder de klant hiervoor aansprakelijk stellen en een schade vergoeding eisen.

Klantendienst

Woonaccessoires Karla Van Ghelder

Tel:+ 32 473 49.10.02

Mail: [email protected]

Toepassing recht:

De overeenkomst is onderworpen aan het Belgische recht. In geval van betwisting zijn uitsluitend de rechtbanken in het arrondissement Antwerpen in eerste aanleg bevoegd.

Persoonlijke gegevensbescherming

Door uw aankoop bij Woonaccessoires Karla Van Ghelder stemt u toe met de verzameling en bewerking van alle nuttige en persoonlijk gegevens minstens tot 5 jaar na levering van de goederen of totdat u vraagt om deze gegevens te wissen. De verwerking van de gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst met Woonaccessoires Karla Van Ghelder. De gegevens zullen uitsluitend met dit doel worden verwerkt. Indien u hier niet mee akkoord bent gelieve ons dan op de hoogte te stellen.

U heeft in verband met de persoonsgegevens :

Recht op inzage
Recht op rechtzetting
Recht op verwijdering en op intrekking van uw toestemming tot verwerking van dekgegevens
Recht op verzet
Recht op overdraagbaarheid van gegevens

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »